Framsida Om Stølslie Om Beitostølen Bioenergi Byggeveileder Kontakt oss Bilder

Prospekt

Reguleringsplan

Reguleringsføresegner

Byggeveileder

SamarbeidspartnereStølslie   -  Attraktivt og passe nært sentrum
Stølslie ligger i behagelig avstand til sentrum og med Beitostølen Helsesportssenter som nærmeste nabo. Mange av Beitostølens fastboende bor i Stølslie, og her er det både godt etablerte og ny-etablerte familier.

I den nye planen har vi lagt stor vekt på at dette boligområdet skal ha et helhetlig og harmonisk preg. Gjennom reguleringsplanen har vi strammet inn når det gjelder farger, materialer og taktekke, men det er gitt større rom for spennende arkitektur. Et helhetlig preg vil gi området bedre estetikk og dette vil øke verdien på bygningsmassen på sikt. Dette vil være en fordel for alle. Fokus på miljøet er viktig. Bor du i Stølslie kan du la bilen stå, og spenne på deg skia rett utenfor stuedøra. Skiløypa går like forbi på nordsida av Stølslie og 150 km langrennsløyper og world-cup stadion med 5 kilometer lysløype, ligger foran deg. Du kan og ta beina eller sykkelen fatt for å komme deg til butikk, post, bank, pubb og cafe. På Helsesportssenteret er det stor idrettshall og svømmehall som er åpen for offentlig bading tre ganger i uka. Sommerstid går turstiene like ovenfor bebyggelsen og flotte turmål som hele familien kan nå, ligger rett utenfor dørahella. Her har en aktiv familie alle muligheter....

Vi vil gjøre vårt for å tilrettelegge for miljøvennlig energibruk. Vi legger ned fjernvarmerør i bakken og målet er at hele feltet skal varmes opp av klimanøytral flisfyring. Se Miljøfokus fra menyen på toppen.

Det er lagt stor vekt på at området skal bli barnevennlig. Det blir gang og sykkelvei langs Ukshøvdvegen, et internt stinett, det skal bygges fartsdumper i veiene og en egen avkjøringsplass for skolebussen. Barna slipper da å krysse riksveien for å komme på bussen når nye Lidar skule står klar om et par år. Se reguleringsplan i menyen til venstre for flere detaljer.

Stølslie III er det tredje byggetrinnet i Stølslie, og området er markert med grønt på kartet ovenfor. Klikk på kartet for større versjon. Her er det godkjent 26 nye selveiertomter og størrelsen varierer fra 0,9 mål og opp til 2,1 mål. Det er også godkjent 11 mindre tomter for rekkehus/leiligheter med eneheter for både salg og utleie. Dette blir et godt og variert tilbud som gir muligheter for mennesker i alle livets faser.

Bildene er tatt i fra forskjellige steder på i det nye byggetrinnet, klikk på bildene for å se de i større format.

Til venstre finner du reguleringsplan, reguleringsbestemmelser og byggeveileder. Turkart og skiløypekart ligger under ''om Beitostølen'' i menyen på toppen.


Stølslie III bygges ut av Oxhovd AS, Beitovegen 178, 2953 Beitostølen
Daglig leder: Bente Oxhovd tlf 97594425